Известие

Collapse
No announcement yet.

неприятен инцидент с ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• неприятен инцидент с ГТВ

колеги вчера един камион ме притисна и ме удари отстрани и бронята ми пукната леко а също и капака се счупи отстрани има малка част която е отчекната но все пак е там а междудругото ме навря и в едни дупки и съм с три гръмнали гуми и една джанта която не става за нищоако някои е имал подобен инцидент нека сподели как си е оправил бронятя и капака.мерси предварително
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Ооо, ужасна случка колега... А как се канеше да идваш насам на фотосесия...

Колата има ли каско? На мен скоро ми я бяха ударили отпред. Каското ми покри всички щети, смени ми направо предния капак, а той не беше толкова зле. За нещастние не си го взех стария, иначе бих ти го подарил направо. А за джантата - има хора които могат да я изправят. В бургас знам майстор, който ги оправя, дори и да е здраво пукната и да липсват парчета. Сигурно и във Варна ще има такива. Ако мога да помогна с нещо от тук звънкай!!!
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ето това е твоят човек 0897882788 Веско. Преди 2 години като дернах колата, в СтЗ никой не се нае да я прави та се наложа да ви правя гости във Варна. Пича имаше сервиз в града но май правеше някакви премествания незнам, но се срещнахме в Аспарухово. Обади му се, кажи му за какво става въпрос. Имам тема във форума в която съм описал всичко, как и защо, но най-добре да се съвржеш с него ако имаш интерес. Бронята ми беше в окаяно състояние, без липсващи елементи разбира се, но човека се оправи достойно. Айде късмет!
      "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
      sigpic

Comment

много лошо колега скорошно оправяне мога да пожелая !!!!
        Аз откарвам вече трета седмица в сервиза

Comment

наистина много неприятно колеги но ще се оправи не е голямя щетата но едната ми джанта не става за нищо и дали ще ми продадат една незнам а и да видим застрахователите какво ще платят
          Alfa romeo GTVex
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
            Ето това е твоят човек 0897882788 Веско. Преди 2 години като дернах колата, в СтЗ никой не се нае да я прави та се наложа да ви правя гости във Варна. Пича имаше сервиз в града но май правеше някакви премествания незнам, но се срещнахме в Аспарухово. Обади му се, кажи му за какво става въпрос. Имам тема във форума в която съм описал всичко, как и защо, но най-добре да се съвржеш с него ако имаш интерес. Бронята ми беше в окаяно състояние, без липсващи елементи разбира се, но човека се оправи достойно. Айде късмет!
            колега за човека от галата става въпрос нали по снимките на твойта страхотно се е справил той има магазин за автоаксесоари и прави спойлери прагове и такива неща нали така.
            Alfa romeo GTVex
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Точно същия!!!
              "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
              sigpic

Comment

мерси колега ще я оправим но с джантите ще видя кво ще правя.
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

а ти къде беше по време на случката?
                  нищо не казваш по въпроса - надявам се, извън колата.

при кой застраховател си?
                  сподели какво рече застрахователят - те са особено ласкави, когато трябва да оценяват щети. при моите въртележки по тавани и прочие преди 2 месеца, така и не стигнахме до тотална щета (дори се колебаеха дали не съм си потрошила самичка колата )

и кажи докъде стигна с оправянето на алфата.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    ... (дори се колебаеха дали не съм си потрошила самичка колата )...
                    Верно ли това те питаха???
                    Я кажи кои са тези хубостници!
                    Сори за офф-а

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      Верно ли това те питаха???
                      Я кажи кои са тези хубостници!
                      Сори за офф-а
                      Обясниха ми как може да отидат на мястото на катастрофата, за да проверяват (а под сурдинка - че имало съмнения изобщо за събитието).
                      Предложих да направя подробно описание къде точно се е случило, за да не ми губят времето.
                      Не ми се обсъжда кой какво - на агнето майка му вирее във всяка организация. Това не значи, че самата организация е оФча.
                      Все се опитвам да се предпазя от общия знаменател
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

кажи ми само едно: тоя 'следовател' в предпенсионна възраст ли беше?
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          кажи ми само едно: тоя 'следовател' в предпенсионна възраст ли беше?
                          подробностите ще ти съобщя прайвит, че без друго оспамихме темата на човека.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                          X